Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ekologisuus ja eettisyys suunnittelun ja valmistuksen kulmakivinä

Piccu-tuotteissa ekologisuus tarkoittaa muun muassa ympäristöystävällisten materiaalien kuten luomupuuvillan ja bambunluomupuuvillan ja bambun käyttöä. Luomupuuvillaiset tuotteet on valmistettu GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta, joka takaa luonnonmukaisen puuvillan viljelyn ja ympäristölle sekä ihmiselle haitattoman tuotantoprosessin. Samoin kaikki tuotteissa käytetyt väri- ja viimeistysaineet ovat ympäristöystävällisiä ja siten turvallisia käyttää.

Piccu -tuotteet on myös valmistettu Suomessa, ainoastaan materiaalit tulevat ulkomailta. Kaikki muu työ kuten suunnittelu, ompelu, viimeistys ja pakkaus tehdään Suomessa. Tuotteiden valmistuksesta tuleva ylijäämämateriaali pyritään myös hyödyntämään mahdollisimman tehokkaasti kehittelemään siitä uusia tuotteita.

Ympäristö huomioidaan välttämällä tuotteiden ylimääräistä pakkaamista, käyttämällä kierrätettyjä ja uudelleen kierrätettäviä pakkauksia sekä keskittämällä valmistus mahdollisimman lähelle ja näin välttämään pitkiä kuljetusmatkoja.

Piccu-tuotteiden korkea laatu ja ajaton design tukevat omalta osaltaan kestävää kehitystä, sillä tuotteet kestävät aikaa ja kulutusta.

Piccu -tuotteissa eettisyys puolestaan tarkoittaa ennen kaikkea läpinäkyvää ja jäljitettävää tuotantoprosessia. Tämän takaavat GOTS -sertifioidut luomupuuvillan tuottajat. Sertifikaatti takaa myös luomupuuvillan valmistajille turvalliset työskentelyolosuhteet, työtä vastaavan palkan ja valvoo, ettei lapsityövoimaa käytetä.

Piccu haluaa myös tukea suomalaista ja ennen kaikkea alueellista työtä sekä osaamista ja siksi itse tuotteiden valmistus tapahtuu Suomessa. Yhteistyökumppaneiksi on pyritty valitsemaan vastuullisia toimijoita, jotka jakavat samankaltaisen arvomaailman. Yhdessä voimme olla tekemässä turvallisia ja ekologisia tuotteita juuri Sinulle!